top of page

Stichting Netwerk voor Jou

Stichting Netwerk voor Jou is een club voor jongeren waar ze vrienden kunnen maken, erbij horen, zichzelf kunnen ontwikkelen én zich vrijwillig inzetten voor kwetsbare en eenzame mensen.
 

Netwerk voor Jou organiseert activiteiten, projecten en Chill & Skill avonden voor jongeren zodat zij hun netwerk kunnen uitbreiden maar ook zich zinvol kunnen inzetten voor een ander. We helpen mensen zonder financiën en netwerk.

 

Er wordt bijvoorbeeld geholpen bij een verhuizing, een tuin opruimen, spullen naar de stort brengen, een slaapkamer opknappen, creatieve activiteiten bij met vluchtelingenkinderen, wandelen met ouderen, maatje zijn van iemand, een plankje ophangen of pannenkoeken bakken bij een zorginstelling.

Zo zet Netwerk voor Jou zich in tegen eenzaamheid en individualisme.
 

De bijdrage vanuit de Kwintelooijen WinterRun wil Netwerk voor jou gebruiken voor de Chill & Skill avonden. Het gaat dan om activiteiten waar alle jongeren uit Veenendaal bij aan kunnen haken maar ook activiteiten voor jongeren die uitgevallen zijn (in onderwijs, werk of het leven) en weer activatie nodig hebben om weer mee te kunnen gaan doen aan de maatschappij.

We bezoeken bedrijven, organisaties, sporten samen, nodigen sprekers uit, we eten met elkaar en gaan samen met deze jongeren opzoek naar wat een volgende stap kan zijn om weer mee te kunnen doen. Sport is daar een mooi onderdeel van en dat willen we heel graag meer aandacht geven in 2023. Zo willen we samen met jongeren gaan kickboksen, voetballen en hardlopen.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page